Van wie is of was rijstepap ook zijn lieveling toetje: Zo maak je de lekkerste rijstepap!

Op zoek naar een verwarmend dessert of een heerlijk nostalgisch ontbijt? Deze romige rijstepap brengt je terug naar vroeger! Met zachte dessertrijst, volle melk en een subtiele hint van vanille creëer je een fluweelzacht gerecht. De toevoeging van frisse citroenrasp geeft het een moderne, verfrissende twist. Perfect om van te genieten op koude dagen, of gewoon als traktatie voor jezelf.

En het mooiste? Deze heerlijke rijstepap kan je ook eenvoudig maken in de slowcooker! Snel, makkelijk en gegarandeerd lekker!

rijstepap
rijstepap

Romige rijstepap met een frisse twist: Slowcooker recept

Ingrediënten:

  • 1 liter volle melk
  • 200 gram dessertrijst
  • 2 eetlepels witte basterdsuiker
  • 2 theelepels vanillearoma
  • Rasp van 1 limoen
  • Snufje kaneel (voor garnering)
  • 1 eetlepel gezouten roomboter

Bereidingswijze:

Wil je weten hoe je deze heerlijke, romige rijstepap maakt in je slowcooker? Bekijk de video voor een stap-voor-stap uitleg en creëer deze nostalgische lekkernij eenvoudig thuis. Garneer met een snufje kaneel voor een extra warm accent, en geniet van de perfecte balans tussen zoet en fris!

Deel dit heerlijke recept verder met je vrienden! Vond jij dit nou een interessant artikel? Vergeet dan zeker niet om deze ook even te bekijken -> Lekkerste poke bowl recept

Zie hieronder de video voor extra uitleg. Volg ons hier op Facebook 👉 Huisideetjes Facebook