Dit is WAAROM iedereen elke dag een glas warm citroenwater zou moeten drinken!

Het drinken van een glas warm citroenwater heeft enorme voordelen. We hebben 4 voordelen van het drinken ervan opgesomd. Slechts een kleine moeite om toe te voegen aan je ochtendritueel, toch?

warm citroenwater
warm citroenwater

Je pH-niveaus blijven in balans De pH-waarde van je lichaam is uiterst belangrijk. Alkalische voedingsmiddelen (een op zuur gebaseerd dieet) houden je pH-niveaus in balans. Citroen zit boordevol zuren. Een glas van dit goedje  helpt om je pH-niveau op peil te houden!

Het stimuleert genezing. Citroenen zitten boordevol vitamine C. En vitamine C heeft een helend effect in het genezingsproces. Bovendien is dit een ongelooflijk belangrijke voedingsstof voor het behoud van gezonde botten, bindweefsel en kraakbeen. Vitamine C heeft ook ontstekingsremmende eigenschappen. Bovendien gaat deze vitamine ook stress tegen. Nog een reden om te beginnen met het drinken van een glas warm citroenwater!

Goed voor je hart Een van de mineralen die je vochtbalans en bloeddruk op peil houden, is kalium. Je vochtbalans en bloeddruk zijn belangrijk voor een gezond hart! Bovendien vermindert dit het risico op een beroerte.

Nooit meer verkouden worden Als je merkt dat je een beetje verhit bent, is een glas warm citroenwater het antwoord! Dit komt doordat het warme water je spieren en luchtwegen hydrateert. Heb je griep en hoest je de hele tijd? Dan verdunt het citroensap in het water deze afscheidingen. Zo kun je een vervelende verkoudheid bestrijden!

Wie zou ook moeten beginnen met het drinken van een glas warm citroenwater in de ochtend? Deel dit artikel dan nu met hen!

Vergeet ook zeker niet om dit artikel even te lezen -> Drink iedere dag dit WONDERMIDDEL en zie je lichaam veranderen…

Hou jij van verassende woningen? Bekijk dan zeker even dit bijzondere huis -> Ruimteschip woning